shopping cart

basket is empty

view basket

''     '' 

naamweving.JPGServices
Kronenburgh Landgoedlinnen wil u meer bieden dan goede service alleen. Hier vindt u enkele diensten waarmee wij nog beter tegemoet kunnen komen aan uw wensen.

U kunt mooie traditionele afdroogdoeken / theedoeken bestellen waarbij een door u opgegeven tekst wordt ingeweven. Ze gaan steeds per 3. Een bijzonder cadeau!

Ook Fergusons biedt de mogelijkheid om hun Towels van uw eigen 'Lettering' te voorzien. Echter wel een minimum aantal van 250 stuks. Heel geschikt relatiegeschenk.

Kronenburgh Landgoedlinnen verstuurt meestal alle artikelen in de verpakking van de weverij of verpakt de artikelen in vloeipapier en poly-zakken. Hier kunt u aangeven dat u een cadeauverpakking wenst. Kronenburgh landgoedlinnen gebruikt hiervoor speciaal voor ons ontwikkelde Franse Dozen (het karton is vergelijkbaar met stevige gebaksdozen). De dozen zijn donkergroen en bedrukt met het gouden logo van Kronenburgh Landgoedlinnen. U geeft uw geschenk zo een extra kwaliteitsaccent.

Hoe u wilt bedrukken of borduren komt behoorlijk nauw en vraagt een goede afstemming. Het is beter wanneer wij hier niet tussen zitten. wij verwijzen u daarom graag door naar een ateliers bij u in de buurt (zie goudengids / telefoongids).

Maatwerk kunnen we leveren zowel in tafellinnen, bedlinnen, badlinnen als in keukenlinnen. Ook is het vaak mogeliijk meterwaar te leveren. Kortom mail naar info@landgoedlinnen en we gaan samen aan de slag.